Skip to main content

Så var då den där dagen här! Den där milstolpen som jag längtat så mycket efter.

Jag har haft en målbild!

När försäljningen av lägenheten är klar, nycklarna är överlämnade. När försäljningen av landet är igång. När vi är inflyttade. När vi jobbat klart med det mesta.

Då! Då skulle jag åka ut till tomten, möta upp Mamma och Ami, korka upp en flaska bubbel och fira oss!

Det faller sig nämligen så att Ami fyllde jämt i vintras och då gav mamma och jag henne en utflykt till någon trädgård någonstans. Jag hade väll tänkt mig kanske Rosendals trädgård eller Ullriksdal eller något annat tjusigt ställe. Men Ami hade bara ett resemål på sin önskelista. Den önskade färden skulle gå till fam Dahl Allings blivande trädgård. Vår tomt.

Så igår alldeles mysrysig begav jag mig till vårt framtida tomt och så stod dom då där!

Dom där som känt mig hela mitt liv. Och då fick jag gråta en smula. För att livet är så fint och för att koltrasten sjöng rätt in i bröstbenet.

Och så gick vi på upptäcksfärd!

Väldans kul hade vi!

Ami hade med sig en bok så att vi riktigt säkert kunde klura ut vad som var vad.

Smultron har jag i alla fall koll på. Och Hassel oxå!

Det faller sig ju även så att jag fyller 40 om bara några dagar. När jag var si så där 13, 14 år så sa Ami till mig att ” en gång kommer du vara 40 och jag 80 samma år. Du kommer vara hälften av mitt liv!” Då tänkte jag att, ähhhhh det är väll ungefär 100 år dit……

Vips så var vi här och nu har jag funnits i halva ditt liv Ami!

Jag blev överöst med presenter! Bla denna fina grep! Hej! sa grepen. Nu ska det snart byggas här!

Ballerina kakor och Flädersaft! Någon har visst läst bloggen 🙂

Vilken dag!

Ami och Mamma! Tack för att ni är en del av mitt liv. För att jag får falla i gråt, för att ni plockar upp mig!

Nu börjar visst semestern!

Tjooooohooooooo!

7 Comments

 • Christina skriver:

  Underbart😍

 • AMi skriver:

  Ja! En underbar dag var det! Tack för att ni finns, Kicki och Anna-Maria, (jag har förresten bytt blöjor på er båda två) och att vi fortsätter skratta till 100 år! Här kommer en lista att lista ut.
  Detta såg vi i Dahl Alling-trädgården: Mahonia auqifolium, Lysimachia nummularia, Veronica officinalis, Campanula persicifolia, Rosa canina, Oenotheria biennis, Viburnum opulus, Sorbus intermedia, Srbus aucuparia, Cratoaegus laevigata! Bland många, många andra!

 • Kicki skriver:

  Ja vilken härlig dag vi hade. Som jag njöt!❤❤🌸💐

 • Charlotte Lübeck Nordahl skriver:

  Så underbart vackert! Blir alldeles tårögd, vilken rikedom❤️🥂. Hipp hurra på er födelsedag och Hipp hurra för de tre vackra kvinnorna💖🌸!

 • CamZam skriver:

  Åh! Anna-Maria! Så fint. Nu gråter även jag!
  Stor stor kram och omfamna nu semestern. Så värda! <3

Leave a Reply