Skip to main content

Inte nog med att vi numera bor nära en godisbutik, vi har även hittat en leksaksaffär på vår gata. Barnen har kastat längtansfulla blickar mot den stora tunga dörren. Och idag klev vi in.

Och vilken lycka! Det var ju en riktigt leksaksaffär. Så långt ifrån uppstyrda robotliknande ställen man kan komma. Ni vet dom där butikerna som ser likadana ut vart än i landet du handlar. Lätta att hitta men ingen charm.

Men det här stället! Här snackar vi charm. Det plingade till i dörren när vi kom in och bara det ljudet gjorde mig såld.

Så mycket fint!

Vi kom hem med fina trä pussel till Alva och Edvin och ett roligt kortspel för den hundälskande Love. Ja och så blev det lite lego, men det han jag inte ens ta kort på innan det vart uppackat.

Om ni undrar hur jag kommer spendera det nästkommande regniga dagarna, så är svaret detta!

Hundspelet blir vår bästa vän!

P.S länk till veckans poddavsnitt hittar ni här https://play.acast.com/s/familjendahlalling/8451f4b7-fd79-4ad2-b01d-1bbd8a95fe54

2 Comments

  • Christina skriver:

    Oooo det var en spännande leksaksaffär🌟 Va’ glad man blir💓 Av den, godisaffären och att året i ”mellan boendet” inte verkar vara eller kommer bli så läskigt och trist, det kanske tvärt om blir en hel del roliga minnen att se tillbaka på sen? Håller tummar och tår för det❤️ Kramiz

Leave a Reply