Skip to main content

Hej på er!

Jag var tvungen att börja jobba lite igår. Med barnen springande runt mig. Några mail som måste svaras på och kalendern som behöver synka alla jobb. På inga sätt är jag bra på att kombinera sommarlovsruffsiga barn och ett koncentrerat arbete. Men lite fick jag allt beta av.

Och sen kom kvällen.

Kvällsljuset alltså! Stigen ner till badet alltså! Barnen alltså!

Det var rysligt kallt i vattnet. Vi är ju mer vana vid att bada i den lilla sjön på vårt förra landställe. Sjön var ju ljummen och hur härlig som helst. Nu får vi vänja oss vid havet. Och det är ju ändå ett rätt trevligt problem.

Ännu trevligare blir det om en stoppar ner en termos varm choklad i badväskan. Jag vill oxå lyfta att kvällsbaden sker utan Alva och Edvin. Morgan och jag turas om att stanna hemma och natta de små. Att vara vid vatten med alla fyra barnen ger mig stressutslag. Både jag och Morgan måste vara som hökar och försöka täcka upp stranden från två håll…..

Just nu tackar jag för kvällsbad med våra stora.

När vi kom hem hängde Wille med en kompis och Love kände sig lite sådär som bara ett mellanbarn kan känna sig.

Då kröp vi ner i sängen, jag hade bäddat rent på dagen och lakanen var sådär krispigt rena. Morgan och jag på var sida om Love. Med datorn framför oss så tittade vi på ”Lasse Majas detektivbyrå- Tågrånarens hemlighet” Så mysig film! Älskar retrokänslan! Tips om ni inte sett!

Så somnade vi så med mellanbarnet i mellan oss. Fint så!

Allt kommer att ordna sig! Allt kommer att bli bra!

Leave a Reply