Skip to main content

Godmorgon!

För oss är det den där måndagen när allt drar igång igen. Barnen börjar inte skolan fören nästa måndag men går på fritids denna vecka.

Vad hände egentligen med den här sommaren? Mer som en snabb bris som for förbi.

Jag fattar ju varför, vi är vana vid att vara på landet där den ena dagen avlöser den andra med ganska samma göromål. Bada, äta glass, bada och sen en till glass. Eller för all del om det regnar, titta på film och dricka varmt choklad.

Landet såldes och den där vilan kom aldrig. Vi for än hit än dit, som om vi flydde från något. Kanske var det så att vi egentligen var rädda för den där riktiga vilan. Små funderingar såhär på morgonkvisten.

Men igår var det ju den där sista sommarlovsdagen. Morgan hängde hemma med Alva och Edvin och jag drog iväg med Wille och Love på bio.

Lejonkungen blev det och den perfekta godisblandningen.

Efter bions slut hängde vi en stund i en angränsande park och jag tittade på mina stora barn och förundras igen och igen och igen.

Så stora de är, så fina de är, så bra allt är!

Vackra planteringar måste fotograferas!

Semestern ligger för nära inpå för att kunna utvärdera. Men ett kan jag väll ändå säga och det är att jag på inga sätt är utvilad.

Tänker oxå att det handlar om hur livet ser ut just nu. Vila får vi göra senare.

Om vi inte har vilat så har vi i alla fall pustat ut. Vi går in i hösten med en massa kul framför oss och inte en enda fastighet som ska säljas!

Om jag ändå ska våga mig på att ramla in i semesterns höjdpunkt så hamnar jag i pusslet vi la. Och när sommarkvällen drog mot natt så kröp jag och Wille ihop i soffan på balkongen, stor filt, popcorn och tv-serien Stranger things.

Mer behövde jag inte! Kram på er och önskar er en fin vecka.

Leave a Reply